Dnes uvádíme několik novinek a zajímavostí, které se mohou hodit nejen v blížícím se letním období.

Trioderm chladivá pěna s arnikou

Chladivá pěna s praskajícím efektem (zaujme především děti, které pak neprotestují proti ošetření), vhodná na otoky kůže, pohmožděniny, po bodnutí nebo poštípání hmyzem. Zklidňující a chladivé účinky zesilují uvolňující se bublinky plynu. Výtažek z arniky horské svými proti zánětlivými  a anti mikrobiálními účinky podporuje hojení ran, podlitin, naraženin, snižuje otok a zmírňuje bolestivost.

Před aplikací pořádně protřepat, vhodné i pro děti od 3 let. Použití 2-3x denně, při aplikaci na obličej nastříkat na ruce a poté rozetřít na obličej.

Akutol odstraňovač náplastí

K odstranění náplastí, krytí a jiných pomůcek, lepených na kůži. Je vhodný i na citlivou a suchou pokožku, rovněž na popraskanou nebo poškozenou kůži. Pro děti od 3 let.

Propustná náplast – sprej nastříkat ze vzdálenosti 10-15 cm, několik sekund počkat, až dojde k provlhnutí a rychlým pohybem sejmout náplast. U nepropustných materiálu nastříkat na kraj krytí, po chvíli odlepit, nastříkat na další část a tak postupovat do úplného odstranění náplasti.

Parasoftin exfoliační ponožky

Přípravek k péči o chodidla. Není určen pro diabetiky, pacienty s plísní kožními ekzémy. Není vhodný na poraněnou kůži.

Obsažené extrakty změkčují horní vrstvu pokožky nohou, odstraňují zbytky mozolů, otlaků, pokožku hydratují, regenerují, mají vyhlazovací efekt.  Přibližně po 7-8 dnech dojde k olupování staré kůže, pod kterou je vytvořena již nová.

Do návleku vlijte obsah sáčku, „obujte“, případně ještě zajistěte tenkou ponožkou přes návlek. Ponechte na nohách 60-90 minut, poté nohy opláchněte vodou a mýdlem a osušte.  Vynikající, můžeme vřele doporučit.